VALMISTETTU KESTÄMÄÄN VUODESTA 1955

Finn-Savotta suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia funktionaalisia varusteita vaativaan ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön. Painopisteenä kantolaite- ja majoitejärjestelmät, kattava valikoimamme sisältää pientarvikkeita, reppuja, rinkkoja, yöpymisvälineitä ja monipuolisia telttoja.

Asiakkaitamme ovat ulkoilmaharrastajat, pelastusjärjestöt, puolustusvoimat ja monet muut viranomaiset niin kotimaassa kuin maailmallakin. Kykyihimme kuuluvat tutkimus, kehitys ja suunnittelu, raskastekstiiliompelu, laserleikkuu, 3D-suunnittelu ja –tulostus, metallintyöstö, automaatio, lämpömuovaus, materiaalien tuntemus ja vahva tahto jatkuvasti kehittää käsitystämme loppukäyttäjän tarpeista.

• Perustettu 1955, perheyritys
• Päämaja ja tuotantotilat Suomessa, Karstulassa
• Tuotantotilat Virossa, Tartossa
• Yhteensä n. 140 työntekijää.
• Yli 50 vuotta yhteistyötä Suomen puolustusvoimien kanssa
• Sertifikaatit: ISO 9001:2015, AQAP 2110 Ed D, Facility Security Clearance, ISO 14001: 2015 Ympäristösertifikaatti
• NATO CAGE: A444G

SAVOTTA GROUP

Savotta Group Oy on Savotta-konsernin suomalainen emoyhtiö, joka keskittyy tukemaan ja hallinnoimaan Savotta-konsernin yrityksiä.

FINN-SAVOTTA

Finn-Savotta Oy on toimintamme ydin. Toimistomme, logistiikkamme, tuotekehitys ja pääasialliset tuotantotilamme (metallinkäsittely, ompelu, laserleikkaus, alipainemuovaus jne.) sijaitsevat Karstulassa, Suomessa. Kun puhumme "Savotasta", tarkoitamme tällä koko konserniamme, jonka pää ja sydän on Finn-Savotta Oy.

SAVOTTA SYSTEMS

Finn-Savotta Systems Oy on Savotta-konsernin teknologiasta ja tuotannon kehittämisestä vastaava yksikkö. Yksikkö palvelee konsernia ja sen ulkopuolisia asiakkaita projekteissa, jotka vaativat erityisosaamista teknologian, robotiikan ja tuottavuuden kehittämisen osa-alueilla. Lisäksi yksikkö kehittää ja valmistaa teknisiä ratkaisuja erityisesti turvallisuussektorille, esimerkkinä aluevalvonta- ja ennakkovaroitinjärjestelmä.

SAVOTTA OÜ

Finn-Savotan tytäryhtiö Viron Tartossa on toinen tuotantolaitoksemme. Toisin kuin Karstulan päämajamme, missä teemme melkein mitä tahansa, Tarton toimitilat on rakennettu 100%:sti ompelutyötä varten. Täällä ompelemme suuret tuotantoerät perinteisistä tuotteistamme, kuten repuista.